- Dagens Ord -

   
    

Welcome to My World
23.05.2006

 

..Isn't It Lovely...Come on and Try Me, Baby...

Ja, velkommen til min verden....er det ikke skønt? Du er så god til at skabe fest og stemning. Du smiler hele tiden og er glad. Det må da være skønt....Og dog...

For at jeg kan fungere og ha' det sjovt i MIN verden, kræver det, at jeg har nogle medspillere, jeg kan spille sammen med. JA, jeg får mange idéer... skøre, dårlige, gode... og JA, jeg får dem i tide og utide... men for at få dem, skal jeg ha' min gnist og selv ha' det godt. Jeg er vel et socialt væsen. Jeg kan lide, at folk omkring mig kommer med input, som jeg kan bearbejde og så sparke videre til måske nye modtagere. Jeg er en skulptør. En skulptør med ord. En skulptør med ting. En skulptør med mennesker....men HOV...betyder det så, at jeg er manipulerende?! Hmm...

Min Verden...hvad er min verden? Som definition må det vel være, der hvor jeg færdes og har hjemme?! Men kan man ha' en verden i Cyberspace? Og hvis ja, hvordan? Lad os starte med det sidste....Drixieland er vel min verden på Nettet...og den indeholder jo det, I kan se her på siderne. Og kalder vi der, hvor jeg bor I Den Virkelige Verden for Drixieland, er reglerne stort set de samme. Men der kan jeg jo bestemme, hvem jeg lukker ind af min dør. Og hvem jeg vil ha' med at gøre. Jeg kan se, hvordan folk ser ud og opfører sig, men i Cyberspace er det jo lidt mere lumpent. Det er nemmere at ta' en maske på og være en anden. Selv om jeg er den samme IRL som i Cyberspace, har jeg efterhånden fundet ud af....at det er sgu' lige meget om du er det eller ej, for MANGE forventer IKKE du er dig selv....selv om de igen og igen påstår at de gør. Men så igen.... er det sværere at tro på NET-folk end på folk man møder i Den Virkelige Verden? Hmm... Har du tænkt over det?

..I got news for you Wise Man.....
..Your Fantasy Dies inside My World...

Hvad sker der så i min verden? Ikke en skid, vil nogen sige. Alt det sjove, vil andre sige. Og så er der nogen, der ikke siger noget, men bare betragter. Betragter. Som den gamle mand på bænken, der sidder og følger med i byens liv....verdens gang....det daglige trummerum. Og der er dem, der stormer ind.....besnærer....og går igen......før end man ved af det. Der er dem, der vender tilbage gang på gang og nyder det. De si'r, at det er en fornøjelse at være gæst i Drixieland. Og det må man vel tro på. Hvorfor siger de det ellers? De er vel ikke parasitter, som jeg, der kun bruger folk, så længe de interesserer mig og jeg kan bruge dem til noget. Nogen glider ud i glemslen og lever deres eget liv, mens andre lukker døren efter sig og sørger for at slette deres spor, så man ikke let kan finde dem. For finde dem kan man altid. Jeg er en Husker. Jeg husker ting. Jeg mener ting. Jeg mener det, når jeg siger noget. Jeg er røvhellig....eller sådan lyder det. Måske finder du først ud af, hvad jeg mener, og hvorfor jeg mener det, når det er for sent. Men jeg MENER det.

Men der er plads til alle, der kan opføre sig ordentligt. Jeg dræber ikke dine fantasier, hvor syge de end måtte være. For fa'en.....jeg har da selv syge fantasier. Men det er FANTASIER....og hvis vi taler om idéer... så ELSKER jeg, når jeg får idéer....når folk/venner/gæster/mennesker kommer med idéer til mig. Jeg kunne tale i timevis med en ven eller veninde, som har fået en god idé. Spille ping-pong...udforme idéen til handling.
Og kæft, hvor kan jeg komme med meget vrøvl og provokation...men det er lige så meget for at teste folk, som det er for at ha' det pisse-sjovt og more mig/sig. Men don't be a Wise Man !! Der er ikke noget værre end folk, der ikke har noget at ha' det i.

..Isn't It Lovely...Come on and Try Me, Baby...

Men ved du hvad? Der er rent faktisk kun en måde at finde ud af på, hvad Min Verden er.....det er at komme og prøve det....!!

 

  Drix       

 

  Forandring Fryder (08.06.06)
Speciel (22.06.06)
Gem den sidste dans (26.06.07)