Velkommen til DRIXdebatten, der ikke som titlen antyder skal bruges primært til at diskutere DRIX, men derimod være et sted, hvor man kan få afløb for sine idéer, frustrationer, fjollerier, tanker og andre indfald man måtte gå rundt og tumle med, og ikke ved, hvor man skal gøre af.
   
  Hvis du ny og ikke før har prøvet at diskutere og debattere i et forum før på Nettet, vil jeg foreslå dig, at kigge i FAQen, som du får adgang til ved at klikke på ikonet oppe i højre hjørne, når du er kommet ind i DEBATTEN.

For at få lov til at skrive i DEBATTEN og svare på andre brugeres indlæg, er det nødvendigt, at du opretter din egen profil, hvilket ligeledes gøres ved at klikke på det rette ikon i øverste højre hjørne, når du er kommet til DEBATTENs forside.

   
  Men nok snak om de praktiske ting... kom indenfor ved at klikke på knappen nederst på siden, og husk på.... jo flere, der kender til DEBATTEN, jo flere meninger vil komme til orde, og dermed være med til at skabe en levende DEBAT, så spred budskabet til venner, bekendte eller bare andre du kunne forestille dig at debattere med.... GO' fornøjelse!!
   
  Luk op for debatten