Du kan hjælpe med til at gøre disse sider mere spændende ved at hjælpe mig med et af flg. punkter:

 
 

Har du en fornemmelse af, hvem jeg er, eller kender du mig et eller andet sted fra, er du velkommen til at skrive til mig. Jeg har ikke kontakt med ret mange af mine gamle venner, så hvis du kender nogen, der kender nogen, så led dem på rette vej. Det er altid rart at høre nyt fra gamle bekendte/venner.

 

Ligger du inde med en ting, som jeg simpelthen...MÅ SE!!, så giv det til mig. Det kan være alt fra et sjovt link, et billede, en tekst, noget musik, anmeldelse af et spil, film, tv-serie.

   

MANGLER!            

...der noget på disse sider, så giv mig en mail om, hvad du syn's der mangler. Det hjælper gevaldigt på min læselyst af din mail, hvis den er velbegrundet.

     

Sidder du fast i et adventure, kan det være, at jeg har løst det, eller på anden vis kan hjælpe dig med problemet.

       
 

Ligger du inde med cover-billeder til adventures, eller har du anden informationer om et adventure, vil jeg meget gerne have materialet tilsendt. Det kan også være, at du har fundet et fejl eller kender et interessant sted på Nettet, som jeg burde kigge nærmere på. Det kan også være, at du er medlem af/driver en Computerklub, som holder adventure-ånden i live.


Kender du til hjemmesider, der berører nogle af de emner, jeg har på denne side, vil jeg blive meget glad, hvis du sender mig en e-mail med adressen/-erne.

   
   

Har du fundet FEJL på disse sider, vil jeg gerne ha' det at vide. Det kan være alt fra et billede, der ikke vises til usandheder i de tekster, der er skrevet. HUSK bare at begrunde:

Hvor - du har set fejlen.
Hvorfor - det er en fejl.