Torsdag d. 1. Marts 2007

 
Der er lavet en bedre 'ramme' for puslespillene her på siden og samtidig lavet et par puslespil mere.

Derudover er der tilføjet lidt hist og pist (husk...der jævnligt opdateres. Det er kun ved store tilføjelser, at jeg noterer det her!)

Søndag d. 14. Januar 2007

 
En lille opdatering denne gang. Jeg har tænkt på, hvordan jeg kan få folk til at vende tilbage til Drixieland og deltage i/blive på hjemmesiden. Det er nu blevet til puslespil, der løbende bliver påfyldt nye motiver.

Onsdag d. 10. Januar 2007

 
Nyt år, nye tider.... håber I alle kom godt ind i det nye år... det gjorde jeg. Drixieland er i konstant udvikling, men for at det kan blive ved med at være en god side, skal brugerne huske at vende tilbage jævnligt og gerne med kommentarer og indlæg, så jeg kan se, at mit arbejde bliver værdsat.

Det vigtigste, der er sket i denne opdatering er, at RSS-feederen, virker igen, og jeg har skiftet udbyder, så indholdet er lidt mere alment end de nyheder, der kom fra Ingeniøren. Derudover er det kommet en knap på forsiden, som henviser til en internetradio-station, der sender Melodi Grand Prix-musik. Så er det lige dig, hvad venter du så på? Lyt dog :)

   

Søndag d. 10. December 2006

 
Så er der smidt en masse ting på siden igen. Men først en lille fortælling om, hvorfor der er gået så lang tid siden sidst. Jeg har været på kursus i Projektstyring og ledelse i Århus i et par uger, og da jeg så kom hjem igen, ville min computer ikke tænde. Ikke et dyt, en anden lyd, en lugt, eller noget som helst. Jeg måtte derfor til sidst indlevere den til reparation, og nu virker den igen. Heldigvis.

Flg. ting er sket siden sidst:

  • Der er kommet ny topknap (til DR's pakkeleg)
  • Fyld i diverse sektioner

Fredag d. 29. September 2006

 
Så er sommeren vist ved at være ovre, og det har været sløvt her på Drixieland...ikke mindst fra brugernes side. Men lad os håbe det bli'r bedre, når mørket sænker sig over os. Jeg har selv haft en god sommer, og vil nu nyde frugterne, jeg har høstet her i efteråret og vinteren. Der er sket flg. på siden siden sidst:

Fantastiske Fotos-sektionen i GALLERIet er nu åbnet, og den vil løbende blive fyldt med årstidens stemninger og fotografier. Det er sektionen for (som titlen antyder) fantastiske fotos...he he

Der er placeret et Newsfeed fra Ingeniøren ind på forsiden af Drixieland for at bringe aktuelle nyheder ind på siden. Det er et forsøg i starten, så hvis DU har kommentarer til det (skal det være et andet feed? Er det malplaceret? O.l.)...så giv det til kender i DEBATten.

Der er lagt nye links i LINKS-sektionen.

Der er kommet en ekstra sektion i DEBATten, der hedder Radio. Det vil i den sektion bl.a. være muligt at finde adressen til Drixieland Radio. I forbindelse med premieren af Drixieland Radio er der endvidere lavet en side, der fortæller om Drixieland Radio, og hvordan du får forbindelse til udsendelserne.

Onsdag d. 2. August 2006

 
Der er kommet et par nye malerier i  GALLERIet.

Fredag d. 28. Juli 2006

 
Rettelser af fejl i GALLERIet med Magtens Korridorer og Karneval 2006

Søndag d. 25. Juni 2006

 
Småjusteringer hist og pist. F.eks. med informationer om malerierne i GALLERIet. Og så er der tilføjet endnu en kunstner. 

Onsdag d. 21. Juni 2006

 
En hurtig opdatering, da et par småfejl er rettet i GALLERIet, og andre steder på siden. Samt, der er kommet malerier fra en ny kunstner i GALLERIet. Kig på dem og husk, at de kan kommenteres i DEBATten.

Søndag d. 18. Juni 2006

 
Så er der endelig kommet billeder i GALLERIet, og det tog længere end beregnet. Men nu, hvor alt er lagt i rammer, vil de løbende blive fyldt op. Har du noget, du synes, der mangler i et af GALLERIerne, skal du være velkommen til at kontakte mig. Det kan også være, at du ikke syn's at et bestemt billede bør være der. Så kan du også skrive til mig, så vi kan tale om, hvorfor det skal fjernes.

 Torsdag d. 23. Maj 2006

 
Der er kommet et nyt menupunkt, som hedder Dagens Ord. Dette er et sted, hvor jeg (og måske andre, hvis interessen er der), vil få mulighed for at filosofere over et eller flere emner. En slags kronik, som er kendt fra skrevne medier.

De første spil-anmeldelser af brætspil er blevet lagt op i SPIL, men der er flere på vej. Har du lyst til at skrive om et spil, du syn's vi andre bør høre om, så kontakt mig, og vi finder ud af noget.

 Fredag d. 05. Maj 2006

 

Jeg har sat et logo på forsiden i øverste venstre hjørne i stedet for den gamle Java applet, der åbenbart var for gammel, langsom og virkede generelt ikke i browsere. Drixieland-logoet skulle gerne repræsentere, hvad der er typisk for Drixieland, selv om der er lige lovlig meget jungle over det. Men hvem ved...måske ændres det med tiden. Det gennemgående i logoerne for denne side, vil dog være skrifttypen og den grønne limefarve.

Jeg har fået lavet LINKS , og har i starten lagt de links ind, som jeg jævnligt selv bruger. Men der er plads til mange flere, så hvis du ligger inde med nogen, jeg skal se, så fortæl mig det. Og hvis jeg finder dem gode og brugbare, ryger de ind på siden.

 Tirsdag d. 02. Maj 2006

 
Så er det hele ved at ligne noget. Jeg har fået designet forsiden af Drixieland, så den fremstår som jeg vil ha' den. Et sted, hvor man kan sætte 'sedler', der lokker folk indenfor. Disse sedler kan så udskiftes efter behov, årstid, humør og hvem ved, måske hårfarve.

Derudover har jeg fået CHATTEN til at fungere, så man kan bruge samme brugernavn i DEBATTEN og CHATTEN. CHATTEN er endnu ikke helt tilrettet i dybden, men den burde fungere på et rimeligt niveau. Der vil senere komme flere muligheder i CHATTEN, men der er andet, der prioriteres højere for tiden.

Endelig har jeg puttet en masse smilies på, som kan bruges i DEBATTEN, og lavet et par andre finjusteringer.

 Fredag d. 28. April 2006

 
Siden sidst har jeg kæmpet med at få smidt en masse ting på Drixieland, deriblandt en del links til forsiden, som jeg finder interessante, og som jeg håber vil være brugbare for de brugere, der besøger mig. De er delt op i to kategorier. Top-bannerne er aktuelle bannere, der løbende vil blive udskiftet, når de ikke er aktuelle mere. Som eksempel kan Karneval i Aalborg og Grøn Koncert 2006 nævnes.

Der har også været problemer med at oprette sig som brugere i DEBATTEN, hvilket skyldtes, at jeg havde glemt at vise den bekræftigelseskode, der skal skrives ved oprettelsen. Bekræftigelseskoden er en måde at sikre siden mod ubudne gæster og mail-bots. Men alt det skulle være ordnet nu. Og lad mig samtidig sige, at jeg er glad for allerede på dette tidlige stadie af Drixieland, at der er interesse for DEBATTEN. Det skal nok blive godt. Jeg personligt glæder mig til, der kommer godt gang i den.

Endelig har jeg puttet et par kloge ord ind i Hvem er jeg?, så I kan få et lille indblik i, hvem der står bag denne side.

 Mandag d. 24. April 2006

 
Jeg fik mig nu endelig taget sammen til at være produktiv på denne side igen efter at ha' fået et gevaldigt vink med en vognstang, og jeg stadig ikke har fået min gnist tilbage, men jeg kæmper og håber på det bedste. Og jeg håber, at jeg nu ENDELIG har fået DEBATTEN op at køre vil være en medvirkende faktor. Men der skal nok komme et par startvanskeligheder eller to.

Jeg har nemlig brugt weekenden på at få færdig-designet DEBATTEN her på Drixieland.dk, så nu håber jeg bare, at folk får øjnene op for dens muligheder og spreder ordet, så der kan komme en masse gode diskussioner, grin og andre gode stunder i DEBATTEN. Det er nemlig med det formål, at den er oprettet. Jeg syn's nemlig ikke, at på nuværende tidspunkt, der er et sted på Nettet, hvor man uden forudsætninger og forventninger GRATIS kan debattere med andre folk uden at de er en speciel aldersgruppe eller type.

 Mandag d. 16. Januar 2006

 
Efter en lang julepause, hvor jeg slet ikke har haft tid til at kigge på denne side og smide ting op, pga. en masse vidunderlige IRL-oplevelser, fik jeg nu gang i arbejdet igen. Jeg satte mig for at lære PHP, og derfor var det også muligt for mig ENDELIG at få lagt et debatforum ind på denne side. Grunden til jeg også kan gøre det er, at jeg skiftede fra en Windows- til en UNIX-server, så det er muligt at afvikle PHP-scripts.

Ellers har jeg også fået tilsendt "Regler for registrering, administration og konfliktløsning vedrørende domænenavne under top level domænet .DK", hvilket kort fortalt er et regelsæt om hvordan et domæne bør holdes. Jeg får nok læst det ved lejlighed. Det er trods alt kun på 16 sider i A5-format.

 Fredag d. 16. December 2005

 
I dag blev mit domæne så oprettet, så jeg kan begynde at placere mine 'ting'. Desværre havde jeg ikke så meget tid i dag til at lege med det, men har tænk mig at bruge weekenden på at smide en helt masse mere herind, så der er noget for jer brugere at gå i gang med.

Jeg er meget interesseret i at få DEBATforum og CHAT til at virke som noget af det første.

 Onsdag d. 14. December 2005

 
Jeg fik bestilt domænet i dag, og vil gerne takke Tina B. for hun fandt et godt sted til mig. Hun er jo lidt indenfor samme branche. Jeg betalte online, og måtte så vente på at hhv. webhotellet og domænet blev oprettet.

Den samlede pakke købte jeg hos www.web10.dk .

 Tirsdag d. 13. December 2005

 
I dag begyndte jeg så at realisere en drøm. Jeg begyndte at tage hul på, hvordan jeg kunne få samlet alle mine hjemmesider et sted, så jeg kunne gøre det lettere for mig selv og andre. Man kan godt sige, at tiden nu var moden til at jeg kunne gøre det. Jeg ville helst have domænet www.drix.dk, men det var allerede benyttet og vedkommende ville ikke sælge det til mig. Derfor tog jeg det næstbedste, nemlig www.drixieland.dk.

Det er før årtusindeskiftet, at jeg har skrevet på de fleste af mine hjemmesider, så en gevaldig opgradering var nødvendig. Endvidere er mit tekniske udstyr opgraderet betydeligt og mere er føjet til samlingen, samt min egen viden og ekspertise er blevet større, så jeg håber det vil skinne igennem på dette sted efterhånden, som det kommer til at fungere.

Men som sagt. I dag gik jeg i gang med at finde de gamle sider og starte så småt med designet. Designmæssigt ville jeg gerne ha' fornemmelsen af, at det stadig var det gamle http://come.to/egern , der dominerede. Men samtidig kunne jeg også se, at tiden havde ændret sig så meget, at det var nødvendigt at gi' det hele et løft. Hvilket jeg så har prøvet på.